Hårkurer

 Behöver ditt hår lite extra kärlek? Med våra vårdande salongskurer kan du stärka ditt hår på djupet. Vi erbjuder både Olaplexbehandlingar, inpackningar och rensning/detox.

OLAPLEX FRISTÅENDE BEHANDLING

Har du torrt och slitet hår eller bara vill stärka upp och ge håret en riktigt boost?

Då rekommenderar vi att du gör en fristående behandling med Olaplex hos oss.

Vår mest intensiva salongsbehandling är denna fristående behandling som passar alla hårtyper och texturer.

Behandlingen stärker håret inifrån och sammanbinder brutna svavelbindningar. Behandlingen gör håret mer motståndskraftigt och du kommer se och känna omedelbart resultat.

Olaplex behandling ger ditt hår de bästa förutsättningarna att bli starkt och friskt.

OLAPLEX I KEMISK BEHANDLING

Olaplex har en teknologi att se till att minska på de skador som uppkommer vid kemisk behandling såsom färg, blekning, permanent eller keratinbehandling. När vi ändrar färg och form så kommer håret till en viss del skadas. Genom att du väljer att använda Olaplex vid din salongsbehandling kan du bevara ditt hårs naturliga styrka och välmående.

Vill du göra en Olaplex i samband med kemisk behandling så bokar du den som tilläggstjänst när du kommer till det steget.

DEEP DETOX – Malibu C

Deep detox är vår varmaste rekommendation till dig som har beläggningar och/eller missfärgningar i ditt hår.

Välj denna behandling om du har en synlig missfärgning i håret, vet om att du har hårt duschvatten, har egen brunn, badar mycket i bassäng som använder sig av klorin eller annat bakterielösande medel, har beläggningar av silverschampo eller andra produkter som lämnat en missfärgning i håret eller gjort håret glanslöst och tungt.

 Stämmer en av dessa alternativ in på ditt hår så behöver vi göra en rensning innan färgning eller tillsammans med din klippning för ett välmående hår.

Perfekt att använda inför en fristående intensivbehandling med Olaplex också.

 Denna behandling bokas in som ett tillval i nästa steg på din bokning

LIGHT DETOX

Både hår och hårbotten behöver djuprengöras då och då för att behålla god miljö för håret att växa och må bra.

vi skrubbar bort döda hudceller, produktrester och andra orenheter och lämnar håret med en skön, luftig och ren känsla i hårbotten.

Detta är den perfekta adden för dig som ex använder mycket stylingprodukter och vill ge ditt hår/hårbotten en nystart.

HÅRMASK

Hårinpackning är en fantastiskt effektiv behandling för att ge ditt hår extra näring, återfuktning och styrka. Denna intensiva vård ger ditt hår en extra boost av nödvändiga näringsämnen.

Koppla av lite extra i våra massageschamponeringar medans vi schamponerar håret.

När vi har applicerat inpackningen i håret får du sitta en stund i vår cimazon, vi bjuder på en kopp kaffe under verkningstiden och avslutar alltid med önskad föning/styling

I behandlingspriset ingår även en exklusiv hårmask från kerastase som är anpassad för ditt hår.