Vår historia

Namnet GALI uppstod från bokstäverna i namnen ”Gabrijela och Lidija”, tvillingarna som också är grundare till salongen lanserad den 1: a oktober 2016.

För dem flesta är vi mest kända som Frisör-Tvillingarna.

Med trogen kundkrets som visat oss förtroende och stöd, samt gedigna erfarenheter som vi har samlat på oss under årens gång, har fört oss till att uppfylla en tidig dröm.

Ambition, engagemang och kvalité är vår policy

Det kändes självklart att vår nya salong skulle bli i Västra hamnen, ett område som återspeglar nytänkaranda, kreativitet och tillväxt. Vi kände igen oss i attityden och vill förmedla en känsla av välbefinnande och lyx som vi hade visioner om när vi skapade GALI HAIR.

Det började med en tidig dröm

Med dockorna vi fick som barn och snabbt klippte av allt hår på för att sätta vår egen prägel och se skillnaden.

Mycket hände i våra liv däremellan som danskarriär, pianolektioner, musik komponering till att stå påscen och sjunga. Vi provade arbeten som dekoratörer, florist och bartender och allt var spännande, stort och häftigt men hela tiden gjorde den där undertryckta drömmen sig påmind om hår och frisyrer. Till slut konfronterade vi drömmen och helt plötsligt blev den verklighet för oss och, en värld och livsstil inför vilken vi känner stor passion.

För att uppnå en dröm måste man ibland offra en annan.